Aleppotvål

Aleppotvål hår - Allt du behöver veta

Aleppotvål hår - Allt du behöver veta

Aleppotvål som schampo. Har du någon gång undrar hur och varför man använder Aleppotvål till hår? Då är du inte ensam, vi får nästa dagligen mail som frågar oss om vad man använder Aleppotvål till och om det funkar bra till hår. "Jag vet att många av mina kompisar använder Aleppotvål men jag har aldrig riktigt förstått varför. Vad använder man egentligen Aleppotvål till?"

Det finns såklart flera olika varianter och sorter av Aleppotvålar från olika märken, en del doftsatta och andra blandade med andra oljor, något du bör tänka på är att du ser till att du faktiskt har en äkta kvalitets Aleppotvål då det finns väldigt många företag som säljer aleppotvål av låg kvalite vilket inte konstigt nog ger sämre resultat. Trots det så är merparten brukar vara handgjorda i Syrien eller andra Medelhavsländer. Efter tillverkning lagras de i mellan 6-9 månader. Här kan du köpa aleppotvål.❤️


Gör så här: 

• Blöt ned håret när du står i duschen. 

• Ta den fasta tvålen och gnugga den mot håret så att du får lite lödder. Nu kan håret kännas torrt och lite som svinto. Ta det lugnt. 

• Skölj ur håret och tvåla in håret en gång till. Nu brukar håret kännas mycket mjukare och smidigare. 

• Vanligtvis behöver man inte något balsam efteråt. Men ett tips är att skölja med vinäger för extra glans och för pH-värdet.

Aleppotvål hår

Denna tvål heter Aleppo Soap Super som innehåller 40% lagerbärsolja och 60% olivolja . Vanligtvis rekommenderar vi att du delar den i två bitar, och tvålen är ganska mjuk så det går lätt att skära med vanlig kniv. Den ena biten kan du använda till håret, det löddrar jättehärligt! Håret görs rent och vanligtvis brukar man inte behöva balsam efteråt, men ibland någon typ av leave in produkt. Våra kunder brukar vanligtvis tvätta håret var tredje dag när de använder aleppotvålen.

Den andra biten kan användas i ansiktet och resten av kroppen. Eftersom den är oljebaserad torkar den inte ut hud eller hår, utan hjälper snarare till att lugna och läka huden. Den är perfekt för dig som är känslig, har eksem eller är extremt torr. Folk med torr och kliande hårbotten brukar också bli hjälpta av denna tvål. Vi själva älskar den fräscha naturliga doften av den här tvålen, nästan lite som gammaldags såpa!

Vad är Aleppotvål bra för?

Här är några specifika användningar av Aleppotvål som fungerar mot vanliga sjukdomar.

Aleppotvål mot mjäll: På grund utav att aleppotvål innehåller fettsyror och e-vitaminer så mjukar tvålen upp hårbotten och förhindrar skalning. Tvätta håret högst 2 eller 3 gånger i veckan och vänta ett par veckor för att se resultat.

Aleppotvål mot eksemÄr Aleppotvål bra för eksem? Det kan du ge dig på! Aleppotvål är den bästa tvålen för personer som lider av eksem eftersom den inte torkar ut huden, den irriterar inte och lindrar klåda.

Aleppotvål mot psoriasis: samma som mot eksem.

Aleppotvål för torr hud: Aleppotvål är den enda fuktgivande tvålen på marknaden

Aleppotvål mot Akne: Aleppotvål rengör utan att ta av talg helt, så att det inte får huden att producera mer sebum. Du kan använda den som en ansikts tvål eller som en mask, så att den kan torka och sedan tvätta bort den.

Newer Post